Parerea clientilor

-confortul
-curatenia
-serviciile (micul dejun diversificat)
-politetea personalului
Vrancuta Marin – Bucuresti (14.08.2012)
“Multumiri pentru ca existati
Din suflet, o zi linistitita!
doresc sa va transmit si in acest mod multumirile mele si ale familiei pentru tot! Vizita si cazarea oferita la pensiunea dumneavoastra a fost doar de o noapte ( 14-15 iulie 2012 ) . Dar faptul ca am fost primiti cu o caldura data doar de vizita intr-o familie si ca tot ceea ce inseamna conditii de locuit a fost impecabil a lasat in sufletele noastre imaginea unui loc drag, in care ne vom intoarce cu dragoste si bucuria unui loc deja stiut, apropiat noua. Camera, personalul, micul dejun, atmosfera gasita in intreaga pensiune nu au facut decat sa aduca minunilor din zona, plusul pentru care oricare dintre noi trei stim de acum ca si in Drobeta Turnu Severin vom avea oricand linistea de a reveni “acasa”, in mijlocul unor oameni, cu adevarat prieteni dragi!
Tot ce este mai bun pentru toti cei care au reusit sa faca cat se poate de bine din cele doua zile traite la Pensiunea Ambiental o parte de liniste, frumusete, bucurie si dorinta de a ne intoarce oricand!
Din suflet,”
Denise Tomescu – Bucuresti (16.07.2012)
         
“Am fost cazat la pensiune la inceptulul lunii martie, acolo am gasit ospitalitate, bun simt, curatenie, liniste, toate acestea la superlativ. Am gasit niste gazde extraordinare! Este o locatie foarte buna, centrala, se ajunge foarte usor. Va recomand aceasta locatie cu caldura!”
  Viorel Caraveteanu – Brasov (03.2012)
“Am fost multumiti de serviciile oferite. Amabiliate, curatenie si confort. Terasa este curata si dotata.
Singurul inconvenient este ca nu sunt balcoane la camere.”
Marcu Valentina Florina – Brasov (13.06.2011)
“Curatenie, ospitalitate, in centrul orasului aproape de toate punctele de interes. Foarte frumos, numai cuvinte de lauda.”
 Stef Adina – Cluj-Napoca (27.05.2011)
“Mic dejun excelent, fara nici o limitare(poate doar stomacul. . . ), curatenie exemplara, amabilitate fata de vizitatori.
O mica problema cu aerisirea la baie, ventilatia are mici probleme”
         Iacob Flavius – Piatra Neamt (15.04.2011)
“Servicii foarte bune, un mic dejun gustos, proaspat, camere foarte curate, personal discret si amabil.
Nu am descoperit minusuri”
    Irina Enache – Bucuresti (04.09.2010)